Start nieuwe weerbaarheidstraining

Edwinzorgt gaat starten met een nieuwe weerbaarheidstraining op woensdag 16 november 2022 om 15:00 uur in Osaka Dojo ( haven 217 te Katwijk ).

De weerbaarheidstraining bestaat uit 8 wekelijkse lessen van een uur. In elke les zullen we een ander thema behandelen. De training wordt op een leuke en toegankelijke  manier de verzorgd.

Aan het einde van de acht weken training :

  • Zal je ervaren dat je verder zal komen dan je ooit zelf gedacht had!
  • Zal je een flinke dosis zelfvertrouwen hebben gekregen, omdat je hebt deelgenomen aan de training!
  • Zal je steviger in je schoenen gaan staan, en niet bij alles denken dat het toch niet lukt.
  • Jij kunt het! En het wordt tijd dat je dat zelf gaat geloven. Daar gaan we samen voor knokken!

Met de weerbaarheidstraining leer hoe je situaties anders kunt benaderen, anders over dingen na kunt denken en met opgeheven hoofd nieuwe uitdagingen aankan. Twijfel niet langer en geef je snel op!

Leeftijd :  8 jr. t/m 16 jr.
Kosten :  € 149,-
Duur : 8 weken, 1 uur les
Start data :  16 november 2022 , vervolgens elke woensdagmiddag om 15:00 uur ,
Max 12 jongeren : dus geef je snel op!
Aanmelden : via edwinzorgt@ziggo.nl , als het maximale aantal van 12 jongeren is bereikt , kunt u uw kind alvast aanmelden voor het volgende blok van 8 weken weerbaarheidstraining.
kleding : gymkleding en gymschoenen.

Om onze jongeren optimaal te laten functioneren, stellen wij het op prijs dat er geen ouders/verzorgers tijdens onze trainingen aanwezig zijn. Er worden twee kijkmiddagen georganiseerd voor de ouders/verzorgers , per blok van 8 weken waarin ouders kunnen zien , wat de jongeren allemaal heeft geleert hebben op de weerbaarheidstraining. Vragen over de  verdere inhoud van de training kun je stellen via edwinzorgt@ziggo.nl of 06 11 83 60 89

Referentie:
Onze zoon is binnen twee maanden erg gegroeid. Hij reageert anders op vervelende situaties. Waar hij eerst ondersteboven van thuis kwam, is hij nu rustiger over en heeft beter gereageerd. Het grappige is ook dat hij beter is gaan voetballen: veel bewuster van zijn eigen kracht en gaat feller een duel in. Het viel zelfs de trainer op!
Niet onbelangrijk: onze zoon gaat met plezier naar “Krav Maga” (zo noemt hij het omdat het hierop is gebaseerd; dat klinkt natuurlijk stoerder)

Ingang:
Osaka Dojo
Haven 217
Katwijk aan Zee

Tot ziens!

Shape

Onze gegevens

Frankenstraat 18a
2225 WV Katwijk aan Zee

Elise Smit
[e] mailto:Elise@edwinzorgt.nl
[t] +31 6 15 82 21 47

Cees van der Plas
[e] cees@edwinzorgt.nl
[t] 06 154 679 90