Missie

WAAROM WIJ DOEN WAT WE DOEN?

Jaren geleden ontstond bij Edwin de droom om als zelfstandige een “veilige haven” te creëren voor kwetsbare kinderen en jongvolwassenen.
Hierbij stond voor hem het bieden van ondersteuning vanuit een ontspannen en ongedwongen setting voorop. Ieder individu verdient het om te groeien voorbij zijn/haar beperking of problematiek om zichzelf te ontplooien en het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in verschillende vormen van zorg, zoals verslaving en jeugdzorg, werd besloten om zijn droom te verwezenlijken met EdwinZorgt.

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en is het een zorgbedrijf geworden waarbij verschillende collega’s zich vol enthousiasme achter de droom scharen en dit verder willen uitbreiden.
Ieder kind is waardevol en heeft het recht om zich te ontwikkelen naar eigen gelang, tempo en mogelijkheden. Echter kan de ontwikkeling van kinderen onder druk komen staan door verschillende omstandigheden en factoren. Studies tonen aan dat de ontwikkeling afremt van kinderen die met stress gerelateerde klachten kampen.
In deze tijd lijkt steeds meer van onze kinderen te worden gevraagd en neemt daarnaast de prestatiedruk toe.
Het is niet verwonderlijk dat juist diegene die minder hard ontwikkelen of bekend zijn met bijvoorbeeld een stoornis, eerder zullen uitvallen wanneer er zoveel diverse competenties tegelijkertijd van kinderen wordt gevraagd.

Juist voor hen die moeilijk mee kunnen komen of vastlopen in het dagelijks leven, wil EdwinZorgt een begeleiding bieden waarbij zowel ontwikkeling, herstel en plezier centraal staan. Bij EdwinZorgt denken we in kansen en mogelijkheden, halen we het goud in de ander naar boven en gaan we voor de langere termijn.

We geloven dat een ieder uniek is, zijn eigen talenten heeft en daardoor ontwikkelingsperspectief.

Wij staan voor een generatie die de krachten in zichzelf leren te ontdekken en voorbij beperkingen durven leven.

Verhalen van EdwinZorgt

Zomervakantie

De zomervakantie is weer aangebroken. Voor veel jongeren het moment om na een jaar van hard werken vakantie te vieren en even helemaal niets te

Lees meer »

Ontwikkelingen EdwinZorgt

We vinden het heel belangrijk om ons aanbod verder te ontwikkelen en te professionaliseren.Een belangrijke onderdeel hiervan is om ons therapeutische klimaat te vergroten. Daarom

Lees meer »

De Soos!

Elke tweede dinsdag van de maand organiseert EdwinZorgt een Soos avond.Het doel van de avond is om in contact te komen met leeftijdsgenootjes, van elkaar

Lees meer »

Onze gegevens

Frankenstraat 18a
2225 WV Katwijk aan Zee

Elise Smit
[e] mailto:Elise@edwinzorgt.nl
[t] +31 6 15 82 21 47

Cees van der Plas
[e] cees@edwinzorgt.nl
[t] 06 154 679 90